Piccolo

Piccolo 1

Zoals de naam al doet vermoeden is het uitgangspunt voor de Piccolo een klein orgel. Dit orgel neemt zeer weinig ruimte in beslag. Een smalle en  ondiepe kast. Toch heeft u een volledig klavier met 5 oktaven en een 30 tonig pedaal tot uw beschikking. De orgelkast kan naar wens nog smaller gemaakt worden als u kiest voor 4.5 oktaafs klavieren en een 27 tonig pedaal.  Veel Hauptwerk samplesets zijn ook maar 4.5 oktaaf opgenomen.  Het registreren van dit orgel gaat draadloos door middel van een tablet (iPad of Android) die u op de orgelbank kan leggen.  De tablets kunnen ook naar wens met een uitschuifconstructie achter de lessenaar gemonteerd worden. De lessenaar is breed uitgevoerd zodat u naast een grote Bach band zelfs nog ruimte over hebt om de tablet neer te zetten. De sierlijke, kleine maar hoogwaardige Adam of Genelec geluidsboxen kunt u naar wens op de console plaatsen en eventueel ook elders in de woonkamer voor een optimaal surround geluid. Vanwege de zeer ondiepe kast moet de PC naast het orgel in een bijpassende computerkast neergezet worden. Door gebruik te maken van langere (midi) kabels kunnen de PC en geluidsboxen ook iets verder van het orgel af geplaatst worden. Ondanks dat de Piccolo klein van formaat is heeft het orgel een groots geluid. Al onze orgels maken gebruik van dezelfde hoogwaardige Hauptwerk techniek.

Piccolo 2

De Piccolo  kan ook geleverd worden met ingebouwde PC, geluidsboxen en tablets voor de bediening. In dat geval wordt het orgel ongeveer 20cm hoger en ook 20cm dieper om ruimte te maken voor de computer en het audiosysteem.

Omdat bij ons elk orgel maatwerk is zijn er eigenlijk talloze mogelijkheden. Zie bijgaande (bewerkte) foto’s ze geven u een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Als u kiest voor een hauptwerk orgel van Goudzwaard kiest u altijd voor een kwaliteitsproduct geheel volgens uw wensen samengesteld. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en systemen.