School orgel

Orgel Beukelmanschool Alblasserdam

Veel scholen hebben de wens een echt pijporgel in de aula te plaatsen. Uiteindelijk gaat er ook niets boven het geluid van een echt pijporgel. Echter is het budget vaak niet toereikend. Een bijkomend probleem in een aula van een school is vaak de mindere akoestiek van de zaal. Met de Hauptwerk techniek kunt u echter het geluid van een echt pijporgel benaderen. Een Hauptwerk orgel van Goudzwaard is dan een prima en relatief goedkoop alternatief. Met bijvoorbeeld een Hauptwerk 6 kanaals surround high-end audio systeem kunt u de aula van uw school omtoveren tot een zaal met de allures van een kerkgebouw. Neem gerust contact op met Orgelmakerij Goudzwaard en bespreek de mogelijkheden. De prijs zal u meevallen, wij werken uiterst concurerend.

Met gepaste trots presenteren wij hier het grote orgel dat wij onlangs mochten bouwen voor de nieuwe Beukelmanschool te Alblasserdam.

 

 

Schoolorgel voor een zeer klein budget

Als er echt een minimaal budget voor een orgel beschikbaar is kunt u ook kiezen voor een klein orgel console, bijvoorbeeld de Piccolo 2 zoals afgebeeld hiernaast. Dit is een uiterst klein meubel waarbij u een extern luidsprekersysteem kunt toepassen. De afmetingen van het orgel zijn niet bepalend voor de geluidskwaliteit, de Hauptwerk technologie is immers voor alle modellen dezelfde. U bespaart niet zozeer op de geluidskwaliteit maar vooral op de afmetingen van de midi orgel console. U kunt al redelijke goedkope hardware toepassen. De investering zit met name in de toegepaste luidsprekers. Omdat orgelmakerij Goudzwaard alles helemaal op maat maakt is eigenlijk ook alles mogelijk. U maakt uw beschikbare budget kenbaar en wij maken voor u een (indien mogelijk) passend design en een totaaloplossing binnen het gestelde budget.