Werkwijze

Van schets tot orgel of meubel

Orgelmakerij Goudzwaard brengt muziek in uw interieur. Met een orgel in de stijl van uw meubels – of met meubels in de stijl van uw orgel. Maatwerk dus. Daarbij gaan we als volgt te werk.

  • Inventarisatie van uw wensen. U komt bij ons of langs of wij komen naar u toe. We maken niet alleen kennis, maar brengen ook uw wensen in beeld. Wat voor organist bent u? Van welke muziekstijl houdt u? Hoe is uw interieur ingericht? Welke ideeën hebt u over de vormgeving van uw orgel of meubel? We proberen een zo compleet mogelijk beeld van uw wensen te krijgen.
  • Ontwerp en offerte. Uw wensen vertalen we naar een ontwerp. U krijgt een 3D-tekening, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het orgel of meubel. In de offerte vindt u verder alle relevante informatie en specificaties, van sample set en type klavier tot afwerking van het hout.
  • Voorbereiding en productie. In overleg met u maken we het ontwerp definitief. We werken hierna de detailtekeningen uit ten behoeve van de werkplaats. Vervolgens vervaardigen we het complete meubelstuk. Samen met specialisten installeren we de Hauptwerk-technologie (met onder meer computer en optioneel touchscreen).
  • Aflevering. We leveren uw orgel of meubel bij u thuis af. Helemaal afgewerkt, vervaardigd conform de offerte en klaar voor gebruik. Zet uw orgel aan en hoor hoe pijporgelklanken uw woonkamer vullen… Een moment om naar uit te kijken!